Thaiboxning är välkänd i Japan efter Rika kommer att utmana med Chomkwan.

Den tidigare boxare eller Sanchai Joker eller Sanchai Thongkraisan har setup boxning programmet Open som bra matchen söndag 28 juni 2015 Chinchuku Fest boxing stadium i Tokyo. Dessutom blir det master paret en; nämligen Tomoyuki Nichikawa att skydda mästare med thailändsk boxare; nämligen Desellek Phetchinda. Även om det kommer att finnas kvinnliga paret en; nämligen, Rika Thongkraisan att slåss med Chomkhan Sitthongsak och Eto Saya att slåss med superstudsboll Phraradornyim även i denna match.
Nyligen, kan thailändsk boxare för att slåss i den internationella boxningsarenan igen i Tokyo Japan helt 3 boxare i Muai Thai Open av den stöds av promotorn Sanchai Thongkraisan eller Sanchai Joker eller den berömda före detta boxare, som nu har hans familj och öppnar gymnastiksalen Tokyo att kämpa denna söndag 28 juni 2015 Chinjuku Fest av Tokyo. Därför, 3 boxare består av superstudsboll Phraradornyim att slåss med Eto Saya och kvinnliga boxare; nämligen Chomkhwan Sitthongsak eller dotter till Promotorn Sanchai, som har kommit tillbaka för att slåss i thaiboxning programmet igen för att slåss med Rika Thongkraisan. Men före detta matcha hon har kämpat som den internationella ockupation boxaren med Kokert grupp. Dessutom kommer det vara master par en eller Desellek Phetchinda att förstå mästare i vädret vikt Muai Thai Open med Tomoyuki Nichikawa eller tidigare internationella ockupationen, Thai och Thai slåss boxare och hans boxning lägret eller japanska älskade lärjunge boxare som har kommit till Thailand och Kina för att bekämpa som Thaiboxning program för flera gånger.
Han har därför fört dessa 3 Thai boxare, särskilt för den master eller Desellek Phetchinda att slåss med Tomoyuki eller sin lärjunge att kämpa i detta spel i denna match. Men även om Promotorn Sanchai har varit i Japan för en lång, stöder han fortfarande Thaiboxning arts alla gånger. Således har han kontaktat för att Thai boxare att tjäna bra inkomster och skapa goda möjligheter för honom också.

Leave a Reply