Båten bör boxningen Muay Thai fans att se för alla 3 boxare att Visa goda resultat.

Nong båt eller Nattadate Wachirarattanawong rådde boxning Muay Thai fläktar för att titta på för 3 boxare i boxning läger Phetyindee Academy för att bekämpa i Suek Phetyindee som den stora matchen tisdag 11st augusti 2015 Lumphinee boxing stadium. Således kan alla 3 boxare inte göra besvikelsen till Muay Thai boxning fans säkert, utom att ge specialpris till boxers säkert.

 

För Suek miljonär Phetyindee sändes denna tisdag 11st augusti 2015, kan boxare i Phetyindee akademi av Nong båt eller Nattadate Wachirarattanawong slåss samma tid för 3 personer oavsett av Phalangphon Phetyindeeacademy att slåss med Yothin F.A. grupp i 112 pounds, Samdee Phetyindeeacademy att slåss med Morakot Khomsaimai i 117 pounds. Således, Nong båt har avslöjat att numera dessa 3 boxare bör förbereda sig helt för att bli mästare av utbildning kraftigt under 20 dagar. Slutligen är alla övertygade om att förstå mästaren för att specialpris för att Visa imponerande form till Muay Thai boxning fans.

 

Nong båten sa att han har bekräftat för dessa boxare i Phetyindee akademin att slåss samma tid oavsett Phetdam, Samdee och Phalangphon. Sedan, han bör förbereda sig väl för att förstå mästare genom att bjuda in boxning fans Muay Thai för att muntra upp alla 3 boxare utan att göra besvikelse till Muay Thai boxning fans säkert.

Leave a Reply