Det är inte konstigt för domstolen att lösa ut för att inte gå i fängelse.

Huvudet Kai eller läkare Kitti Paopiamthrab har bekräftat att han nyligen har gjort den bästa uppgiften med bra bevis för att föra gruppen förrådd går in i fängelse. Således, Muay Thai fläktar bör inte vara orolig när det gäller tillåter domstolen för räddar gruppen förrådd. Det är dessutom rollen som EGdomstolen inklusive lagarbetet och han avbryta för brott mot rollen som domstolen sista kvällen den 20 juli 2015. Å andra sidan, beror det domstolen att göra fel med gruppen förrådd. Således, i steg strider mot lagen i en nära framtid, det kan passera in lag steg oavsett att begära behörighet att svära sig förrådd gruppen tills polisen har fångat dem senaste 18 juli 2015 enligt lag steg utan anklagar.

 

Det har visat att göra en annan plan för befälhavaren Phittaya Sotachan eller Sorworsorsor Muengphadraew, liteneunt Nattaphon Bunyarachakul och litenent Phitsanu Kaewngen för att fånga Phasarakham inklusive av hyrestagaren eller Chatphichit Sorchor Wichitphadraew kämpa Suek en Thong Chao denna 29 juli 2015 Rachadamnern boxing stadium en coffee shop i Pleangyao sista lördagen i 18: e juli 2015. Dessutom, efter det har fått kontakten från boxare i förväg i flera dagar, det har fått bekännelsen. Senare, har polisen fungerat med lag genom att dela i anklagande Sanamchaikhwat av att notera innan de lämnar in till fängelse fram till blir den spännande nyheten i denna tid.

 

Nyligen, har reportrar av Muai Siam uppenbarats från Sorchor MU Padraew eller chefen för boxning lägret och chef för Sorchor MU Padraew boxing camp som nyligen quarantor har kommit att lösa ut Phasarakham ur centrala fängelset redan förra måndagskvällen av 20 juli 2015. Dock har han accepterat för att förlora sin känsla mycket efter försöker invända hårt räddar. Å andra sidan, det har inte varit effektiv, men det bör fungera med lag steg och kämpa mot lagen. Sedan har han varit övertygad om att Phasarakham kan straffas säkert, men det uppenbara vittne måste kontrolleras facebook, telefon, transaktion och sätta i inlåning. Slutligen, boxare som talar med Phasarakham är redo att vara vittne för domstolen att kämpa mot lagen.

 

Tidigare har Phuyai Oud känt alla steg att kontakta för att göra en annan plan för att låta polisen att fånga honom. Det accepterar för att vara en svår uppgift, men slutligen polis kan fångade honom före för att undersöka och ta del. Sedan kan Phuyai Oud straffas för säker. måndag kväll 20 juli 2015, godkänner det därför, att han har förlorat sin känsla mycket eftersom i den tidigare advokat, polis och han har räckt i boken för objektet den räddar. Dock är det inte effektivt, han skulle slåss mot lagen vid domstolen igen. Å andra sidan, han har alla bevis i fängelse säkert, och man tror att han kan acceptera för sin falskt. Slutligen, om han inte har accepterat för den domstol stämningsansökan, polisen ska fånga honom ytterligare alltför.

 

Sorchor Wichit sa dessutom att om någon boxer eller boxning lägret har den förrådda boxaren som Phasarakham, det kan kämpa mot lagen också. Dessutom är det värt genom att föra fel en straffas utan att förstöra boxning cirkeln.
Sorchor Wichit sagt att om någon boxer är mobbad, bör det stämma eller rapportera vid Sanamchaikhwat alla gånger. For resten, det bör inte låta någon förstöra boxning cirkeln alltför.

 

Efter 18: 00 i tisdags av 21: a juli 2015 det berömda kaféet Lumphinee boxing stadium, har huvudet Kai eller läkare Kitti Paopiamthrab och Sorchor Wicht Padraew och Sorchor Wao Passakorn Sittikarn gjorde ett uttalande att fånga Phasarakham eller gruppen svikna igen inklusive att tala om den förra situationen att reportrarna om hur du arbetar med polismannen igen. Det har dessutom accepterat som nu åklagare har räddats från domstolen redan med lag steg utan någon mobbning. Sedan beror det den transaktionen inklusive bil, inklusive bekännelse av åklagare i denna tid vara bevis för kampen mot lag inklusive för vittnet. Således, Muay Thai fläktar bör inte vara orolig om ärendet.

 

Det sätt som domstolen har räddats och release åklagare är rollen av domstolen. Sorchor Wichit är dock riktigt säker att han har försökt sitt bästa, Muay Thai fans bör göra förstår för att vara vinnaren av fallet genom att kämpa mot lagen. Således kan det fångade fel en säkert.

Leave a Reply