Det är skröt för att vinna i 126 pounds.

Läkare Oud eller Satid Bunchuai har godtagit som nu kroppen villkora av Sanlerm Banchareonsuk är inte perfekt. Om det är i samma vikt 126-128 pounds, kan han dock kämpa med alla. Således, det tror att Samlerm kan visa goda resultat definitivt.

 

Läkare Oud eller Satid Bunchuai eller stora basa av Banchareonsuk sa efter Sanlerm Banchareonsuk har vunnit Sayannoi T. Laksong i Suek Muai Dee Withee thailändska den sista matchen Rangsit som nu kroppen villkora av Sanlerm Banchareonsuk är inte perfekt. Om Sanlerm slagsmål i samma vikt 126-128 pounds, kan han dock vara vinnaren. , menar att Sanlerm kanske visar bra form i denna match för säker.

 

den sista matchen var det nästan chockad på grund av inte perfekt kroppstillstånd av Sanlerm.

 

Läkare Oud eller stora basa av Banchareonsuk sa att nu det ska låta hans boxare för att ta en vila första innan praktiken boxning lägret. Sedan, enligt hans mening visar att för en annan 2-3 matchar hans Boxers kropp villkoret kan vara perfekt utan att ha mer nackdel än andra i samma vikt. Dessutom, är det säkert att han kan vara utmärkta boxaren av boxning cirklar på grund av sin mycket kunskap.

Leave a Reply