“Phetphandam” har hans bra form att vinna för 8 matcher.

Lietunent Ran Benyamin har piggade upp nya stjärna eller Phetphandam Dabransarakham som har sin hetaste form efter vinnande för 8 matcher TV kanal 7 av denna söndag 2 augusti 2015. Således är det säkert att Sanphon Luakbanyai skulle kunna bli för att vara nästa nya stjärna i framtiden säkert.

 

Nu Lietunent Sarakham eller Lietunent Niran Yossaphon har utbildat Chuchareon Dabransarakham att bli stora nya stjärna redan genom att vinna sin par en för 8 matchar välordnat från vinnande Samingnoi S. Abdul och Teelek S. Sulaiman för två gånger gånger liksom knackar Sia Phichit Kertchareonchai, Singtothong Wangmeunhadaew, Khwaosanit Dragonmuaithai, Phansak W. Wannatawee att förstå mästare av North East Muai Siam club i 49,5 kg. bland annat för att slå Chalermkert T. Chaiwat och Sanphon Luakbanyai kanal 7 denna söndag i 2: a augusti 2015.

 

I den aktuella dagen, Phetphandam har sin hetaste form genom att vinna för 8 matcher och stöds av Sia Chun kanal 7 denna 2ndSunday av augusti 2015. , är den stora möjligheten för Phetphandam att visa bra form för att gynna Muay Thai fans i hela landet med hans bra uppmärksamhet och förtroende.

Leave a Reply