“Archanai” kan Visa formuläret färska att vinna “Onechai” eller godan upplevt en.

Archanai Phetyindee Academy har accepterat att han har sin mindre erfarenhet än Onechai KertMu 9 att kämpa för Suek en Mit Chai och Suek Phetwisate som den stora matchen sänds denna 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium. Men är han fortfarande säker med sin större form och sin färska form att övervinna sin par en genom att slåss med funniness och imponerande att Muay Thai fans säkert.

 

För Suek en Mit Chai och Suek Phetwisate att kämpa som den stora matchen denna 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium, har Promotorn Nit Nakorn gjort de intressanta listorna mellan Archanai Phetyindeeacademy och Onechai Kertmu 9. Archanai har dessutom avslöjat att denna match han kan träna själv för att visa det goda resultatet säkert med visar hans färska form och större storlek till knä upp hans par en. Således bör man bjuda in Muay Thai fans att titta på för detta spel utan besvikelse.

 

Archanai sa att det har inga problem att kämpa i 111 pund lika med sin större form, utom hans erfarenhet. Sedan kan han vinna Onechai säkert, Muay Thai fans kan muntra upp för att slåss med funniness.

Leave a Reply