Kanit vyer som det inte bör förbise för Rotlek.

Huakhanit Khumprom har accepterat att nu Rotlek Chaotaleythong har hans mindre erfarenhet, med undantag för styrkan. Det är dock övertygad om att Rotlek kan övervinna Phokaew Phonchangchonburi säkert. Dock inte bör Muay Thai fans klandra för honom om han har kämpat hårt.

 

Nu har den bra aktuella nyheten för Rotlek Chaotaleythong att slåss med Phokaew Phonchangchonburi för att bevisa för Suek Lumphinee Champion Kirkkrai sändes fredag i 4: e September 2015 Lumphinee boxing stadium. kan det för 2 miljoner baht att garanti för funniness.

 

Nyligen, har det avslöjats från Kanit Khumprom eller den senior boxaren av Rotlek från Samui med god erfarenhet av Phokaew mer än Rotlek. For resten, de har kämpat för en lång tid med graden av mästare, det bör vara säker styrkan i Rotlek för att lösa problemet igen. Sedan, även om någon visar att han har fler fördelar, kan han fortfarande försöka sitt bästa att bli vinnare. Dessutom bör inte Rotlek slarva med bra uppmärksamhet liksom besting hänsyn till Phokaew till öva sig väl att kämpa denna tid.

Leave a Reply