“Klasuek” kan övervinna “Sam A” för säker.

SIA Tung Phetphiya har avslöjat för att skicka Klasuek Phetchinda att slåss med Sam A Phetyindee Academy som master en av Suek Phetphiya för den stora matchen sänds denna 15 September 2015. bör det ge möjlighet för Klasuek att bli den välkända.

 

SIA Tung avslöjar att det bör ifrågasätta varför lagarbetet och honom har skickat Klasuek att slåss med Sam A. Ja, han tror att Klasuek kan bli för att vara den nya stjärnan för säker.

 

För Suek Phetphiya, kan Sia Tung göra förteckningar över befälhavaren en; nämligen, Sam A Phetyindee akademin att slåss med Klasuek Phetchinda följande av den andra eller Sakphet Fighter Muai Thai att slåss med Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindee akademin att slåss med Rungnarai av Rattanabundit universitet, Chaiyo Phetyindee Academy att slåss med Phetphangan S. Suksom och Nayok A ThasalaWittayalek Singphon Rama V.

Leave a Reply