“Phet” bad om Chun att göra listan över par ettor på kanal 7.

För Sitnaiphat Ch. Phatcharaphon av Rungsak Dewee, kan det vara en annan standard boxing camp att ha styrkan med stöd av lagarbete av Phet Sitphetchalukan. For resten, paret de alltid skapa spänning till Muay Thai fans alla gånger, särskilt för kanal 7. Således, Muay Thai fans kan muntra upp par sådana oavsett Phadetsuek, Chakdaew, Naona eller Phichitsuek för att förstå de heta priserna.

 

Nyligen, har Phet Sitphetchalukan visat att han vill skicka Phetkobthrab Sitphetchalukan att kämpa kanal 7 igen. Han är verkligen säkeratt göra listan över spännande par en gilla Muay Thai fans säkert. Phetkobthrab har nyligen, vann Densiam i Rachaphat Chombueng by vid Chitmeungnon göra intryck för Muay Thai fans av kanal 7. Chun bör således i detta ämne.

Leave a Reply