Thongchai har gett äran till Sommai att bevisa sin prestation

SIA Mai Bangkapi är verkligen glad över att den stora populära Promotorn eller Thongchai Rattanasuban har tilldelats verk för honom med förtroendet för sin prestation att bli en av alla stora medel i Palangmai grupp som nuförtiden.

I denna timme blir presidenten av Palangmai grupp eller Sommai Sakulmateta som den hetaste av alla att göra förteckningar över par boxare för totalt 7 program. I början av nästa månad kan han dessutom setup den stora Superfight eller Suek S. Sommai och Suek miljonären en Thong Chai att ses igen på denna torsdag 24 September 2015 på Ratchadamnoen boxing stadium. Likaså har stora sång eller Thongchai Rattanasuban bara 2 miljonär installationsprogrammet på förra månaden, så vidare förra månaden han har tilldelat arbete för Sia Mai Bangkapi att arbeta i det stora projektet fullt ut att göra förteckningarna över par boxare på Ratchadamnoen boxing stadium med stora matcherna kontinuerligt.
mttr789-2015-09-11

SIA Mai sa att nu han har talat med Thongchai redan tidigare att arbeta med varandra. dock har nu Thongchai tilldelats alla arbeten för Sommai att överväga själv samt bestämma lämplig vikt för varje boxare i alla boxning lägret. Dessutom eftersom nu kan Thongchai inte störa hans verk bland annat av prisade Sommai som utmärkt Promotorn vara stora ordföranden för Palangmai grupp. Det bör slutligen, tack för Promotorn Thongchai att ge ära till honom mycket med hans förtroende, så han har lovat att arbeta på utmärkt sätt utan att göra besvikelse till honom. På samma sätt kan han läsa eller vinna rekommendera Thongchai genom att se sin betydelse som första person också.

Leave a Reply