Ändra i det nya namnet som “The Gulf” kan göra hans goda namn.

Befälhavaren Sukthad Phumphanmueng har visat att nu Phetmai Phumphanmueng har ändrade namnet till The Gulf Phumphanmueng ska stödjas av Siat chatta Pattaya. Sedan, om han har visat bra form att förstå mästare 135 pund Siam Om Noi genom att kämpa med Sittisak Phetphayathai som första par en av Suek Chao Muai Thai sänds lördag 19 September 2015 Omnoi boxing stadium, Sia Chate kan ge honom för 20,000 baht gåva och uppmuntran. Likaså hans namn som Phetmai inte fungerar, han har ändrats för att golfen.

 

Nu har det möjlighet för Phetmai Phumphanmueng att förstå mästaren i 135 pund Siam Om Noi boxing stadium lördag 19 September 2015 Om Noi boxing stadium. Således, Phetmai Phumphanmueng har varit praktiseras själv svårt att göra sin dröm. Nyligen, har commaner Sukthad Phumphanmueng ändrat namnet Phetmai Phumphanmueng att vara viken Phumphanmeung av som stöds med Sia Lotta Pattaya. Sedan, om han är visade bra form 135 pund Siam Om Noi boxing stadium, Sia Chate kan ge honom för 20,000 för att vara uppmuntran för honom säkert.

 

Befälhavaren Thad avslöjar att det nya namnet Phetmai inte fungerar, Sia Chate och jag har konsulterat för att ändra sitt namn in i viken. Med sin lysande namn kan han sedan passera in i finalrundan för greppa mästaren i 135 pounds i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium. kanske han slåss med Sittisak Phetphayathai lördag 19 September 2015 2 baht av guld som uppmuntran. Viken eller Phetmai bör därför bra möjlighet för greppa mästare av våra boxing camp.

Leave a Reply