Bära mycket pengar att slåss med “Choknamchai” att vinna en miljon baht.

Den unga chefen för boxning läger eller Sia Wat Phrachuab är fortfarande undrar om Choknamchai S.Siaphet inte kan hämnd för Fahmai Ph. Riangram, han inte kanske att somna att drabbas alla gånger. I den sista matchen har dessutom att han förlorar spelet eftersom han har precis flyttat in i nya boxning lägret, han är inte redo att kämpa denna match. Alltså, det ska tacka för Sia Chun öppna möjlighet i detta ämne; Således är han redo att förstå för en miljon baht för säker.

 

För Suek Kertphet som kvalitet matchen sänds fredag 30 oktober 2015 Lumphinee Ramintra boxing stadium, Muay Thai fans inte missa för det nya programmet eftersom Chun eller Pheeraphong Theeradatephong kan göra listan över paret ettor. För omedelbar, det kommer att vara den master eller Mongkolchai Kwaithongyin att fynda hans vikt för Sia Kim sitta Sortor Taew i 2 pounds efter av Fahmai P. Riangram att slåss med Choknamchai Sitchakung S. Siaphet efter denna sista par en har förlorat för spelet tidigare. Dock denna sista par kan man förstå för att få en miljon baht för.

 

SIA Wat Phrachuab eller senior boxare av Choknamchai berättade att efter att han har förlorat till Fahmai den sista matchen, nu han är accepterat att sin boxare har hans mindre tid att öva själv, särskilt för att vara den nya. Således, om sin boxare har övat sig väl, är han övertygad om att hans boxare kan förstå mycket pengar säkert. bör experterna i boxning programmet se för boxning programmet väl som väntarcheer att dela en stora summor pengar att slåss Lumphinee boxing stadium med nöjen.

Leave a Reply