“Chatsai” är orolig för den utländska personer att ta över Thaiboxning program

Nayok Somchat Chareonwatcharawit är orolig i det fallet att det finns vissa utlänningar att kontakta via sin boxare direkt utan att passera föremål till chefen för boxning lägret innan. Dock har ibland utlänningarna förstått chansen genom att låta sin boxare att gå med i utländska boxning lägret och slåss i utlandet. Således har nu han fört denna fråga som skall beaktas för boxer styrelsemötet att lösa problemet.

 

Dessutom har de klagomål från flera huvuden av boxning lägret att inrättandet av denna närvarande boxning program har en hel del problem i många fall. Sedan, några boxning läger har tappat för boxare i hans team eftersom det finns en hel del utlänningar som vistas i Thailand samt de utlänningar som vistas i främmande land som kontakt till boxare direkt eller ibland kontakta till boxarna som avsluta från denna boxning cirkel att slåss eller lära boxning lektioner i utlandet. Dessutom har nu utlänningar blivit att ägaren boxarna utan att passera föremål till chefen för boxning lägret i Thailand.

 

Dessutom finns det en hel del utlänningar i Thailand samt samordna kontakt med boxare direkt som chef. Således, delning av procent tillsammans inte är rätt sätt, den yrkesmässiga Sport Club i Thailand har fungerat i detta ämne. Efter det, Somchai Chareonwatcharawit eller chefen för yrkesmässig sport club i Thailand har fört detta problem beaktas i boxning styrelsen för att lösa problemet, och detta problem har orsakat problem för chefen för boxning läger mycket.

Leave a Reply