Det kan göra drömmen på grund av beslut av Thongchai.

Denna onsdag i 7: e oktober 2015, kommer det att finnas Suek en Mit Chai och Suek Phetwisate vara installationen. nämligen Phanphayak att hämnas med Superlek, Sam A att hämnas med Kaona eller Nong Beer, Sakphet att hämnas med Phetbunsong och den varma eller Chaiyo att hämnas med Kingsanglek. Som ett resultat, har båten tackade för Thongchai att göra sin dröm.

 

, på senare tid blir det par boxare att kämpa Suek en Mit Chai och Suek Phetwisate denna onsdag i 7: e oktober 2015 Rachadamnern boxing stadium. Således kommer det vara Chaiyo Phetyindeeacademy att slåss med Kingsanglek T. Laksong eller små par boxare från Suek en Thong Chai i 102 pund. Sedan kan de förstå för 120,000 baht att slåss som femte paret en av programmet. Dessutom kommer att det finnas andra; nämligen Paeteng Kertphonthp att slåss med Phetsemuen i 122-124 pund, Phetsomphong Sorchor MU Padraew att slåss med Wittayalek Singphon Ro.5 i 107 pund, stödjande par en eller Sakphet Fighter Muai Thai att slåss med Phetbunsong Phetchinda i 117 pounds, den sjunde par en eller Sam A 5 stjärnor kyckling att slåss med Kaonah P.K. Sanchai Muai Thai Yim eller Nong öl Chokngamwong i 125 pounds , den åttonde par en eller Phanphayak Chitmuengnon att hämnas med Superlek av Rattanabundit i 125 pounds och Somraknoi Ph. Thawatchai att slåss med Robert Fighter Muai Thai 500 baht biljettpriset.

 

For resten, Nong båt har postat facebook att han först skulle vilja tacka för Thongchai för att göra listan över dröm paret ettor samt informera om detta omfattas av alla. Därför för närvarande är han övertygad om detta par att slåss med varandra bra uppmärksamhet, och slutligen det ska tack för alla att skicka uppmuntran för honom tills han har arbetat under denna mandatperiod framgångsrikt för att låta paret en att kämpa denna 7: e oktober 2015.

Leave a Reply