“Rakkitti” har bra styrkan att kämpa.

Hau Pakchong eller professionella boxaren av Sia Mai Bangkapi har visat att för närvarande Lomtaley Sitsoreung kan utmana med svåra arbetet att slåss med Rakkitti T. Paopiamthrab att visa sin bättre prestanda. Dock har för närvarande Rakkitti tränat Meenayothin av Heng Sakchaisit, han kanske har sin styrka att kämpa denna 23 September 2015 som den stöder Chuchareon Muai Thai.

 

SIA Mor eller Chuchareon Raweearamwong har setup för Suek Chuchareon Muai Thai onsdag 23 September 2015 Rachadamnern boxing stadium. Således blir det paret av Palangmai gruppen; nämligen den master eller Phanphayak Sitchatick att slåss med Fahsatan Namsangkosrang följande av det andra eller Phetbankhwag att slåss med Lamnammoonlek och den stödjande eller Lomtaley att slåss med Rakkitti senaste tisdag kväll. Därför efter att ha kontrollerat nyheter Hau Pakchong, Neung eller teamwork i Palangmai grupp, de har sagt att detta par är en det nya programmet, men det blir bara 3 boxare att praxis vid S. Sommai boxing camp, som Phetbankhwag S. Sommai, Lomtaley Sitsorueng och Khongkhwan Chechiangmai Kaikrata att gå med i detta program.

 

Därför kommer det finnas Phetbankhwag, Lomtaley och Khongkhwan, som har praktiserat Bangkapi att gå med i Sia Mor program. Dessutom ser han som för Lomtaley och Rakkitti de kan slåss med funniness, särskilt för Lomtaley, som har sina bra erfarenhet att kämpa. Tag, nu Rakkitti öva med Meenayothin boxning lägret av Heng Sakchaisit. Därför, den som kan förstå mästare bör vara piggade upp, särskilt för Lomtaley att slåss med Rakkitti som den korrekta par en.

Leave a Reply