Det blir master paret en av kanal 7 att kämpa hårt på matchen.

Chun Kertphet har sin rätt idé att slåss med Phrakaiphet Nitisamuai Yodsilafaretext i 120 pounds. , är det i rätt tid för båda av dem alla har sina bra prestanda bevisas boxing stadium.

 

Suek Muai Thai Ched finns i TV söndag 1 November 2015, blir det den master eller Phrakaiphet Nitisamuai att slåss med Yodsila Faretex i 120 pounds. Sedan, Muay Thai fläktar bör inte missa för att kämpa i denna match före att bevisa sin prestation för att bekämpa boxing stadium med funniness.

 

denna söndag, bör man bjuda in för Muay Thai fans att muntra upp för par, särskilt för den master mellan Phrakaiphet Nitisamuai att slåss med Yodsila Faretex, och det borde låta honom att slås av att inte göra besvikelse för Muay Thai fans säkert.

Leave a Reply