Det har varit piggade upp för att få den svåra år.

Litunent Chat har bested för domarna att överväga av de allvarliga för kanal 7, det inte är kunna klippa listan av Khaosanit Dragonmuaithai, som har kämpat med Koko Paemeanburi ur programmet. Dessutom har båda kämpat med funniness för att bli för att vara svår paret en i år säkert.

 

I söndags visade det att det har paret av Suek Muai Thai Chedsee mellan Koko Phameanburi att slåss med Khaosanit Dragon Muai Thai tills fjärde runda Khaosanit har besegrat Koko att slås. Dock har slutet av rundan Koko återvänt för att använda armbågarna för att slåss med Khaosanit. Å andra sidan, har han kämpat med funniness till bli för att vara ledare, och litunent chatt eller befälhavaren Surachate Dechaphan eller den stora bossen av S. Dechaphan har talat lagarbete av domare att överväga för de allvarliga eftersom de tror att dem båda kan ha sina rättigheter att vara den svåra år för säker.

 

I de tidigare, litunent Chat har avslöjat att det ska tack för lagarbete Kertphet och Sia Chun att ge en stor möjlighet för boxaren att kämpa kanal 7 i veckan. Dessutom har han överlistas beaktande laget av domare för att betrakta av svår en utan att vara skyndade att skära namn förteckningarna över detta par en för att vara piggade upp till bli för att vara den svåra år. Slutligen, Muay Thai fans har beundrat detta par som denna match är underhållande, den bör låta domarna att överväga om detta ämne också.

Leave a Reply