Det hoppas på “Tukkataphet” att muntra upp för att vara mästare.

Yochi har bekräftat att Tukkataphet S. Kerttiwat att han kan förstå mästare av 8 thailändska försäkring, efter senaste matchen han har slagit sitt par ett vackert, och den har bra prestanda lagarbete att hjälpa i detta fall kontinuerligt för att upprätthålla för färsk form.

 

Dessutom detta par en har färsk form och blir för att vara den svår; nämligen, Tukkataphet S. Kerttiwat att slåss i 8 thailändska försäkring för linje B. Den sista matchen, har han besegrade Longenlek S. Suphattra den andra matchen i det tredje frodigt för att passera till nästa omgång i framtiden. Nyligen, har Yochi eller Suphasrate Kerttiwat eller big boss avslöjat hans sinne till lagarbete av Muai Siam för att bekräfta Tukkataphet för att förstå boxaren i denna match. Slutligen, han har försökt att göra investeringen genom att föra det goda prestanda lagarbetet stödja hårt för att låta paret en att känna sig slappna av och komma tillbaka till öva sig svårare genom att kontinuerligt underhålla utmärkt form av sig själv.

 

Yoshi sa att i denna tid han vill låta sin boxare för att vila innan de har mycket energi att kämpa. Dessutom har han senare bekräftat sin boxare för att komma tillbaka till öva sig svårare att greppa mästaren som ger bra prestanda lagarbete att stödja alla boxare i boxning lägret, särskilt för Tukkataphet eftersom han har sin rätt att få grepp om mästaren denna uppgift mycket.

Leave a Reply