“Chomphichit” är redo att kämpa på detta spel.

I detta ögonblick bekräftas Sia Mor att Chomphichit Sitsavebuntham kan slåss med den som Suek födelsedag av Rachadamnern för Thaiboxning oavsett Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim eller Pakkalek T. Laksong. Sia Mai bör avmarkera problemet för stora låt i detta ämne, eftersom det har visat att denna boxare har hans bra uppmärksamhet att kämpa denna match. Dessutom har nu han tränats av Phanphayak Sitchatik Chuwattana boxing camp.

 

För födelsedag matcha 70 år gamla för Rachadamnern denna onsdag 23 December 2015, nyligen Chomphichit Sitsavebuntham kan slåss med Sanpharanchai. Dock nyligen San har lemnade från denna match vilket resulterar i Chomphichit inte kan kämpa denna match. Således nu Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller chefen för Chomphichit har avslöjat att nu väntar Promotorn Sommai Sakulmateta att rensa problemet med Thongchai Rattanasuban. Lyckligtvis, i nästa match Chomphicht kan slåss med Chorfah Th. Sangthainnoi istället eller slåss med Phetlamsin eller Pakkalek också.

 

SIA Mor berättade att i denna tid Chomphichit fortfarande inte vet att han kan slåss med vem. Det bör således vänta för Sia Mai att rensa alla problem med Thongchai. Lyckligtvis, detta spel Chomphichit kan kämpa med den som ingen materia Chorfah Phetlamsin eller Pakkalek, särskilt för hans bra uppmärksamhet att öva sig att kämpa detta spel. Sedan, förutom sin perfekta kropp villkor han fortfarande har Phanphayak Sitchatik att bistå för att öva honom också.

Leave a Reply