Förbered dig på att testa “Sangdaew” efter fick sparken från Thai boxing stadium.

Nu, domarna av Suek Yod Muai Thai råtta thailändska råtta kanal förbereder sig för att undersöka med alla avdelningar efter Sangdaew S. Kittichai bara fick sparken från Thai boxing stadium. Dessutom var han sparken den femte omgången efter striderna med Sornnarai S. Sommai sista lördagen i 12nd December 2015. Teamwork i detta boxning läger har förnekade dock för denna Boxers fusk.

 

Sista lördagen i 12nd December 2015, har Sangdaew S. Kittichai eller den välkända boxaren från söder kämpat som master paret en av Suek Yod Muai Thairat TV med Sornnarai S. Sommai. Tyvärr fick han sparken från Thaiboxning stadion av domare heter Chumphon Intayot den femte omgången med resonera som slåss utan bra värdighet. Efter det gjorde det alla domare Suek Yod Muai Thairat TV att förbereda utredaren undersöka i detta ämne igen. Därför kan alla boxare, domare och lagarbete av boxning lägret undersökas som fallstudien för att inte upprepas denna dåliga nyheter. Dessutom är denna boxer den första i historien av Suek Yod Muai Thairat TV för att eldas efter detta program har öppnats sedan 5: e September 2015.

 

På samma sätt nu tror Nean S. Kittichai eller head manager i S. Kittichai Thai boxning stadium fortfarande Sangdaew att han inte hade uppmärksamheten till vara förloraren eller förråda sin ockupation för säker. Å andra sidan, har alla boxare i detta boxning läger känt av synden bra utan att ha någon dålig historia att göra som detta sätt, det bör be om rättvisa för honom att undersökas med rätta.

Leave a Reply