“Kumarndoi” har kommit tillbaka till fattningsförmågan mästaren på kanal 3.

Lungkriang eller Kriangrit Chitphakdee har godtagit att nu Kumarndoi har insett mästaren i 112 pounds Siam Om Noi boxing stadium den sista juni A.D. 2014 men han har aldrig kämpat Om Noi boxing stadium innan. , Suek Chao Muai Thai lördag 21 November 2015 kan det vara första gången 29 månader att Kumarndoi har kommit tillbaka kan du kämpa Om Noi boxningsarenan igen. Slutligen är det säker inte för att göra besvikelsen till Muay Thai fans säkert, och om det är möjligt Sia mig eller chefen för Siam Om Noi boxing stadium bör ge möjlighet för Kumarndoi att förstå mästare av 118 pounds igen för.

 

Luangkriang eller Krinagrit Chitphakdee eller big boss S. Chitphakdee Champion sade efter Theptham eller lagarbete av en Thong Chai kan komma Kumarndoi att slåss med Sangdaew igen som den mästare av Suek Chao Muai Thai lördag 21 November 2015. Sedan, även om tidigare han har förlorat till Sangdaew för en tid, nu har han kommit tillbaka till vara vinnaren för 2 matcher vid striderna i 112 pounds. Det är därför säkeratt inte besvikelse för Muay Thai fans säkert.

 

På samma sätt, den sista juni i A.D. 2014 Luangkriang sa med att acceptera det eftersom Kumarndoi har förstått mästare av 112 pounds Siam Om Noi boxing stadium den sista juni A.D. 2014, han har aldrig kämpat Om Noi igen. Således Suek Chao Muai Thai sänds denna 21 November 2015 it är den första tiden av 29 månader som Kumarndoi kan komma tillbaka kan du kämpa Om Noi igen, fans det är säkert att detta fall inte kan göra besvikelse för Muay Thai säkert. Dessutom, om det är möjligt vill det jag vill Sia Siam Om Noi boxing stadium ge möjlighet för att låta Kumarndoi att förstå 118 pounds alltför.

Leave a Reply