“Phanphayak” har kämpat på födelsedagen säkert.

Ouan Muengnon eller assistent lagarbete av Suek Chit Muengnon har visat sig att acceptera att nu Somchit Wankaew eller främjare av Suek Chitmuengnon Rachadamnern boxing stadium har samordnats från Prai Phanyaluk eller chefen för Rachadamnern boxing stadium. Det bör be om Phanphayak Chitmuengnon att skapa bra stämning före födelsedagen av Rachadamnern boxing stadium denna 23 December 2015. Därför Somchit Wankaew Promotorn Rachadamnern boxing stadium med sin goda svar att låta Phanphayak Chitmuengnon att kämpa före födelsedagen Rachadamnern boxing stadium denna 23 December 2015 ska samordnas av domarna.

 

Ouan Muengnon eller teamwork för assistant i Suek Chit Muengnon har visat för att acceptera från reportrar av Muai Siam denna kvällen den 22 November 2015. Nyligen, har Somchit Wankaew eller främjare av Suek Chitmuengnon Rachadamnern boxing stadium samordnats från Prai eller Phanyaluk eller huvudet av Rachadamnern boxing stadium be för att låta Phanphayak Chit Muengnon att slåss före födelsedagen Rachadamnern boxing stadium denna 23 December 2015. Således, Maria eller chef för fakulteten eller chef och chef för tillhörighet har fört boxare att kämpa Rachadamnern boxing stadium före födelsedagen av Rachadamnern boxing stadium denna 23 December 2015. Efter det har det varit samordnas redan från chefen för Rachadamnern boxing stadium kvällen den 22 November 2015.

Leave a Reply