“Choknamchai” har tackade för alla som skickar uppmuntran till honom.

Choknamchai S. Siaphet Sitchakung har kommit till tack för Muay Thai fans som skickar uppmuntran för honom tills att vara vinnare. , är detta vinnande kan den nya året gåvan för alla framgångsrika människor. Således kan det garanterar att under nästa år kan han bli för att vara det mer välkänd än förra året ju.

 

Efter Choknamchai S. Siaphet har vunnit poängen för Sprinter Pangkongphrab Suek Muai Thai Ched se sista söndagen Lumphinee boxing stadium Ched se, nyligen Choknamchai har tackade för Muay Thai fans som har skicka uppmuntran förrän nu. , vinnande i denna match kan vara den nya året gåvan för alla med bättre kroppskondition och sinne. Nästa år han har gjort ett löfte för att skapa arbeten och utveckla sin uppgift bättre än tidigare för att bekämpa med en. Därför kan alla försäkringsmedlemsstaten kontakta genom lagarbetet omedelbart.

Leave a Reply