Det kan vara bara första 2 rundor vara vinnaren för Sakphet.

Khundaew Phayakkhamphan varnade Sakphet Fighter Muai Thai att slå hans par i endast 2 första omgångarna för att vara förlorare. Sedan har han bäst betraktade för Muay Thai fläktar för att muntra upp honom Suek Oneweeraphon och Suek Moo Saphanmai sändes fredag 25 December 2015 Lumphinee för Thaiboxning.

 

För Suek en Weeraphon och Suek Moo Saphanmai, kanske det setup för denna match att fira för Chirstmas dag denna fredag 25 December 2015. Sedan, detta program kan installationsprogrammet Lumphinee thaiboxning som den stora matchen för Muay Thai fans. Dessutom har nyligen Sakphet Fighter Muai Thai gett nyheten att han kan slå Khundaew Phayakkhamphan i endast de 2 första omgångarna. Således, senare Khundaew Phayapkhamphan har gett nyheter till lagarbete av Muai Siam för att han kan låta Sakphet för att slå honom i bara de 2 första omgångarna bara, han kan övervinna detta boxare efter dessa rundor säkert.

 

Khundaew sade med förtroende att han nyligen har slagit sitt par en för 9 matchar kontinuerligt, utom de 2 sista matcherna. Sedan i detta spel kan han låta sin par för att slå honom i bara första 2 omgångar endast. Men de vänstra ronder kan han knä upp en att besegras för säker genom att låta Muay Thai fans att bevisa för det goda resultatet för honom.

Leave a Reply