“Kaito” kan slåss med “Thanadate” att förstå 600,000 baht.

Den sista matchen bekräftade Kingthong eller Winai Naksin att det det mästare flugvikt i Thailand matcha striderna i 112 pounds kan vara Kaito W. Wanchai eller den japanska mästare boxaren att slåss med Thanadate Th. Pran 49. Sedan, de kan kämpa för att 600,000 baht och förväntar sig att för 1 miljoner baht för deras slagsmål som andra gången Suek en kung rem att fira nyår. Sedan, denna 13rd januari 2016 kan han kämpa Rachadamnern boxing stadium efter Thanadate har fortfarande undrade om hans förlora den sista matchen.

 

Efter Thanadate Th. Pran 49 har förlorat sin par sista matchen med förundran, har Kingthong eller Winai Naksin fört Kaito W. Wanchai eller den japanska mästaren att slåss med Thanadate Th. Pran 49 att hämnas igen. Dessutom kan det vara den andra en av Suek Kingthong kämpa för att fira nyårsdagen denna 13rd januari 2016 Rachadamnern boxing stadium. På samma sätt kan det vara mästare paret en av Thailand Lätt flugvikt att kämpa i 112 pounds efter Thanadate har förlorat spelet till Kaito W. Onechai de senaste omgångarna. Således kan Thanadate nästa match göra listan för uthyrning Kaito eller den japanska mästaren att slåss med Thanadate igen för greppa 600,000 baht.

 

Kingthong sagt att i nästa match kan Thanadate hämnd med hans andra för denna 13rd januari 2016 Rachadamnern boxing stadium. Sedan, vinnare kan förstå för 600,000 baht och förväntar sig att vinnaren kan för 1 miljoner baht efter mötet den andra gången Suek en kung Thong. Alltså den här 13rd januari 2016 Thanadate bör hämnd med hans par en igen, och Muay Thai fans kan muntra upp för detta par en igen när de har gjorts i listan redan.

Leave a Reply