“Numnoi” är verkligen stolta över att slåss med hans syfte.

Lek Somsakul och Numnoi Singphathong eller stora basar av Sitnumnoi har godtagit som nu är han mycket riktigt glad efter Raffee Singphathong har gått in i den sista omgången av 13rd Fukthiangroup med Faipha S. Narongrit.

 

Lek Somsakul och Numnoi Singphathong eller stora basar av Sitnumnoi boxing camp har avslöjat deras sinne efter Raffee Singphathong har besegrat Intreethong P. Theennaphat den Semi Final omgången av Suek Chao Muai Thai. Dessutom var det setup i slutet av året genom att kämpa Om Noi boxing stadium Suek 13rd Fukthiangroup. Alltså, de är verkligen glad att mycket efter Raffee Singphathong har gått in i finalrundan av det här programmet med sin framgång. Tidigare hade denna boxare dock hans mycket tryck mycket denna match.

 

Lek Somsakul sade att nu det har kommit att bli den sista rundan med bortom sin dröm. nu Raffee har visat sin prestation till fans Muay Thai redan genom att besegra den utlänning boxaren. , det är inte lätt att göra genom att skapa nya historien till denna boxning cirkel för.

Leave a Reply