“Yodkhunphon” har vist gode resultater.

Det bør bede om en Sitmonchai kan føle trist hvis. uden at passere ind i sidste runde. Men han bekræfter, at han har gjort med sin bedste opgave.

 

Senere, har en Sitmonchai afsløret hans sind efter Yodkhunphon har tabt til Desellek Pangkongphrab i Semi endelige runde af 1 million baht Isuzu Suek Chao Muai Thai i slutningen af året i 26 December i e.kr. 2015 Siam Om Noi

 

Alle gange flere Muay Thai fans har skylden for bekæmpelse af Yodkhunphon, men der er flere af dem til at sende opmuntring til ham. A. Sitmonchai har dog accepteret i denne tid har Yodkhunphon viste hans gode form, at han ikke kan passere ind i sidste runde, om han har forsøgt sit bedste. Ligeledes har han stadig sit sår armene den tredje runde før tabe til Deselek. , nu Yodkhunphon måske har en chance til at forstå kun den tredje rang kun med hans gode ånd.

Leave a Reply