Det bör mäta bra prestanda eller svår knä av par på PPTV.

Sit Pakphanang och Dang Khaotrai är lagarbete i Palangmai grupp, och de har bekräftat om befälhavaren en av Suek Rachadamnern Super Fight sändes denna 17 januari 2016. Detta program kan dessutom vara setup Rachadamnern PPTV kl 15.00 mellan Yodsiam att slåss med Rungsangtawin i 127 pund lika. Lyckligtvis har var och en av dem sin egen fördel; nämligen, bra prestanda och svår knä. Sedan beror det sättet att bekämpa.

 

Därför har sitter Pakphanang och Dang Khaotrai eller assistent lagarbete i Palangmai grupp avslöjat sitt sinne att reportrarna av Muai Siam det nu Sommai Sakulmateta fört Yodsiam Sorchor Wichitpadreaw att slåss med Rungtawan sitta A. Bunchob. Dessutom kan slåss som master en av Suek Rachadamnern Super Fight denna 17 januari 2016 Rachadamnern PPTV boxing stadium sedan 15.00. i 127 pund lika. Således, detta par en kan kämpa i den stora matchen medan Yodsiam har hans bra vänster kick och Rungtawan har sitt svåra knä. Sedan beror det mönstret att kämpa detta spel.

 

Assistent lagarbete i Palangmai grupp sa i slutet att var och en av dem har sitt annorlunda sätt att slåss; nämligen, prestanda eller knä. Således kan Rungsangtawan slås av hans vänstra kick samt Yodsiam kan slås av knät en annan också.

Leave a Reply