“Kiekkak” har mycket energi att slåss med någon i 122-123 pund.

Pok Mahachai har bekräftat att just nu sin boxare eller Kiekkak Paoin kan kämpa 122-123 dunkar med alla ett kontinuerligt sätt. Men tidigare har han accepterat att han är fortfarande förvirrad för utför avgift av Kiekkak från först till den tredje omgången i det mindre sättet än hans par en. Sedan skulle han vara glad om någon har information kan berätta för honom att de arbetande information för att tillämpa i sitt förbättringsarbete alltför.

 

Pok Mahachai eller big boss & Nordqvist boxning och laganda för assistant Bangrachan har visat att han kan slåss med någon utan efter Kiekkak har övervunnit Khomkert i sista matchen för att bekämpa 122-123 dunkar, rädd.

 

Pok har dessutom accepterat att han nyligen är verkligen mycket förvirrad över den utför avgiften Kiekkak som är mindre sätt. Således, om någon har information kan berätta för honom att använda som informationen som arbetar för att förbättra sitt arbete ytterligare.

Leave a Reply