“Rangkhao” har hans stora kroppstillstånd att bli vinnare.

Rangkhao Chareonkittikorn har skrutit Hunyon Sitchareonthrab att om han inte kunna slå honom fram till den tredje omgången, han kanske slås istället. Alltså, han bör förbereda sig väl för att slåss som paret en av honom Suek en Weeraphon och Suek Moosaphanmai sändes fredag i 22: a januari 2016 Lumphinee Ramintra boxing stadium.

 

Nu har Rangkhao Chareonkittikorn eller den nya stjärnan från söder visade hans heta form för sista 2 matcher. Dessutom har nyligen han knackade Kotchasarn Chaaekrachada och klassiska Sitkhunwasan med tydligt hur. Sedan, nu har han sin fortlöpande match att slåss med Hunyon Sitchareonthrab eller Baowee eller Chareonthrab Kertbanchong Suek en Weeraphon och Suek Moo Saphanmai av denna 22 januari 2016 älskade lärjunge för säker.

 

Rangkhao Chareonkittikorn har uppenbarat sitt sinne för reportrar av Muai Siam att denna match som han har övat sig väl med hans förtroende att bli vinnare på grund av hans bra kroppstillstånd. Sedan, han kan slåss med Hunyon Sitchareonthrab utan någon rädd, om hans par en inte kan slå honom fram till den tredje omgången, han kan slå den här istället. Som ett resultat, Muay Thai fans kan muntra upp detta par en utan att vara besvikelse för säker.

Leave a Reply