“Sia Bu” har bekräftat för att få master paret en på kanal 3 för slagsmål med nöjen.

SIA Bu Muengphet är verkligen övertygad om att det inte blir master paret en av Suek Chao Muai Thai sänds lördag av 16 januari 2016 Om Noi boxing stadium. Muay Thai fans kan dessutom vara värt att spendera sina pengar eftersom man tror att detta par man kan slåss med funniness säkert.

 

SIA Bu Muengphet eller främjare av Suek Phetsuphaphan av Suek Chao Muai Thai sa att denna lördag i 16: e januari 2016 Om Noi boxing stadium, kan det ge Phetmuengchon Sudsakornmuaithai att slåss med Phonluang Sitbunmee. Sedan kan de slåss som befälhavaren en av Suek Chao Muai Thai sänds lördag av 16 januari 2016 Om Noi boxing stadium. Dock verkar det som tittar på erfarenhet som Phonluang har hans fler fördelar än hans par en. Å andra sidan, nu har Sudsakorn hans bättre form medan Phonluang har försvunnit från denna boxning cirkel för en lång kämpa landsbygden. Slutligen, Sia Bu är verkligen övertygad om att detta master en av Suek Chao Muai Thai kan du kämpa Om Noi boxing stadium kan slåss med funniness för säker att Visa goda resultat.

Leave a Reply