“Wacharaphon” kan skydda mästaren på kanal 7 genom visar utmärkt form.

Chun Kertphet eller Pheerapong Theeradatepong som är älskade främjare av Muay Thai fans av kanal 7 förbereder sig för att skicka lycka till Muay Thai fans kontinuerligt denna söndag 31 januari 2016. Dessutom kan det vara en annan master par en att skydda mästare i flugvikt i boxning program kanal 7 som Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim kan slåss med Ronnachai Santiubon till förmån för Muay Thai fans.

 

För Suek Muai Thai Ched se som kommer sändas denna söndag 30 januari 2016 Morchit boxing stadium, Chun Kertphet kan göra förteckningar över bra par boxare att göra underhållning till fans Muay Thai kontinuerligt. blir det 6 par att kämpa kontinuerligt för att bli vald, särskilt den mästare som ska skydda mästaren flugvikt kanal 7. Därför börjar det med Onesongkran K. Phankrut att slåss med Kansuai Sasiphrapha i 120 pounds efter av Yodbuathong S. Siaphet att slåss med Phetniran Dabransarakham i 124 pund. Dessutom kan det vara andra par boxer eller Desellek Ch. Khaoyuhaisuzu att slåss med Phetnakhian Kertchareonchai i 130 pund. På samma sätt blir det enastående paret en av programmet för att skydda mästaren flugvikt kanal 7 boxing Camp i 112 pounds mellan gamla mästare eller Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim att slåss med Ronnachai Santiubon. Dessutom blir det en annan 2 master par de som är Phetsiri Dabransarakham att slåss med Taichan S. Phanyokit i 109 pund och sist eller Fahmai Dabransarakham att slåss med Yodmongkol S. Somphotyim i 100 pund också.

Leave a Reply