Använd din nästa semester till förbättra din hälsa med sport

Varje semester om du är som de flesta människor då du förmodligen spendera din semester på en strand. Sola och enstaka simning är de bara två saker som de flesta människor behöver när de är på semester. Dock ökar antalet människor som är ute vid denna tid på året som en chans att arbeta på deras fysiska och psykiska hälsa och det är bra. Modern livsstil tillåter inte oss att fokusera på vår kropp och själ eftersom vi ständigt försöker klara uppgifter i arbetet i våra hem. Om du letar efter det bästa sättet att tillbringa din nästa semester föreslår vi Thailand.

Detta asiatiska land är ett bra resmål besöks av miljontals resenärer. Tusentals positiva recensioner kan bara bekräfta vad vi säger här. Thailand är ett land med stora historia och kultur och mycket trevlig och fördomsfria människor. Detta land erbjuder hundratals stränder och vattenaktiviteter, nationalparker, naturresor, shoppingområden, antika helgedomar, serverar fantastiska rätter och en unik möjlighet att förbättra din hälsa.

Thailand är där Muay Thai har vuxit fram. För dem som inte vet, är en av de mest populära kampsporter Muay Thai eller Thai boxning idag. Dock handlar i detta fall inte om yrkesutbildning. Människor kan träna Muay Thai även om de bara vill förbättra sin hälsa. Så, om du vill veta mer om denna sport och öva det, gå med en Muay Thai läger i Thailand. Dessa anläggningar tar emot alla typer av studenter och professionella instruktörer att arbete där är ivriga att hjälpa varje elev uppnå sina hälsomål.

Muay Thai är en speciell sport som kan ändra du från utsidan och insidan. Det aktiverar och stärker alla muskler, fungerar på kärnan i kroppen, förbättrar flexibilitet och rörlighet. Muay Thai är också bra för psykisk hälsa-det lugnar människor och förbättrar sin självkänsla. Slutligen, Muay Thai lär dig att försvara dig själv ifall du är attackerad.

Inte förstöra din chans att lära sig något nytt och göra något bra för hälsan-resa till Thailand och gå med en bra Muay Thai träningsläger där.
Gogo att kämpa för titel skott: usatoday.
Joe Gogo slåss Cristian Rosas 19 mars på Torneo De Una Sola Noche i Rosarita, Mexiko, i hopp om att vinna en plats i en titel kamp.Andra semifinalen kommer att innehålla Cristian Jimenez mot Chris Minor.

Gogo började inte växte upp i Yona, men utbildning innerligt i blandade kampsporter tills han flyttade till Oahu att gå på college.
I Hawaii hittade han en passion för att bekämpa.
2014 flyttade han till San Diego att fullfölja en dröm om att bli professionell fighter.
Han vann en International Thai boxning organisation MMA i Tijuana, och i juli av sista året vann World Championship Muay Thai bälte.
I oktober slog han Marvin Madariaga i en Muay Thai match på lejon slåss 25 i Temecula, Kalifornien, via teknisk knockout. Domaren stoppat matchen eftersom Madariaga blödde överdrivet.
“Det är inte mitt fel domaren stoppat matchen på grund av snittet eller läkaren stoppar kampen,” sade han efter segern. “Det är olyckligt att de stoppat matchen på grund av snittet eftersom jag hade så mycket energi kvar. Jag kunde ha hållit kommer.”

Leave a Reply