Det har gjort listan med den erfarna inför med färsk form.

WAN Bangkhaen eller lagarbete av en Thong Chai har avslöjat att nu stora sång har gynnade att Muay Thai fläktar för att ställa in Suek Yod Muai Thai Thairat TV som kan sändas denna 5: e mars 2016 Montree Muay Thai stadium. Sedan detta program kan sända sedan 2.00 p.m., och det kan finnas Luaknimit Singkhlongsee att slåss med Ploywittaya Phetsemuen i 126 pounds. Därför, var och en av boxarna har missat i spelet kan slås av en annan.

 

Suek Muai Thairat Thairat TV, har stor sång eller Thongchai Rattanasuban valts för den nya stjärnan med färsk form och det utmärkt i hans team att Visa goda resultat att gynna Muay Thai fans. Dessutom kan det vara det första par nämligen Denchumporn vid Rachaphat universitet i Chombueng by att slåss med Yodkhunphon W. Yeanyong i 114-115 pounds efter det andra eller K. Kamphanat att slåss med Phichitmarn Sitphrakaifah i 119 pounds, den andra en eller Witsanu Phetportoror att slåss med Rachasri av Keela Korat skola och den master eller Luaknimit Singkhlongsee att slåss med Ploywittaya Phetsemuen i 126 pounds. Som ett resultat, bör inte Muay Thai fläktar missa för detta utmärkta spel som inte gör besvikelsen för dem absolut.

 

Således, lördag Muay Thai fans bör se för Suek Yod Muai Thairat, särskilt för den master mellan Luaknimit att slåss med Ploywittaya som kan slåss med rätta tiden säkert.

Leave a Reply