Fyra utmärkta Thai boxare kan slåss med några stora kinesiska sådana.

Priyakorn Rattanasuban eller fru O bjudit alla Muay Thai fläktar för att titta på Muai Thai Suek sant för dig som kanske har 4 utmärkta thailändsk boxare att kämpa med stora kinesiska boxare. Dessutom kan det sänds lördag av 5: e mars 2016 kanal 24 sedan 8.20 – 10 klockan.

 

Det är bra möjlighet för thailändska Muay Thai fans att titta på detta nationella Thaiboxning program. Sedan, Priyakorn Rattanasuban kan ta vissa Thai boxare ledande av Thanonchai Thanakornyim att slåss med shourong, Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim att slåss med Jinying och Sudsakorn S. Klinmee att slåss med Liyankun och Yodwicha att slåss med Yanzhou.

 

Priyakorn sade att detta program är sättet att tillåta Thai boxare att slåss med kinesiska boxare. Således kan det stora programmet år, särskilt för varje thailändsk boxare att gå med i detta program är den utmärkt. Som ett resultat, bör man bjuda in Muay Thai fans att muntra upp dessa thailändsk boxare alltför.

Leave a Reply