Varför Muay Thai träning är bra för dig?

Muay Thai är en kampkonst med ursprung i Thailand. Det är även känd som Thaiboxning och konsten att åtta armar och ben eftersom det fokuserar på 8 kontaktpunkter fötter/ben, nävar, armbågar och knän. Muay Thai använder kraften i hip rotation för att producera starka och dynamiska slag och sparkar med nävar och armbågar, block och sparkar med benen. Muay Thai är också en av de mest effektiva kampsporter – det kan förbättra läkaren hälsa och kondition i en mycket kort tidsperiod. Muay Thai utbildning tekniker kommer inte att förbättra endast din fighting teknik och form det kommer också att förbättra din hälsa. Detta är förmodligen en av de viktigaste skälen varför så många visar intresse för Muay Thai träning. Även om eleverna inte förbereder sig för slagsmål, vill de använda klasserna utbildning för denna sport ger hälsofördelar.

mttrc2016-03-31

 

Muay Thai träning är känd för sin strikta program som innehåller nyskapande varianter av sparsam, direkt och stark strejker och defensiva tekniker. Utbildning läger i Phuket, har Bangkok, Koh Samui och andra platser i Thailand kommit med de bästa träningsprogram som inte är avsedda endast för fighters utan också för Muay Thai entusiaster i allmänhet. Dessa intensiva och hårda utbildning klasser kommer att hjälpa dem som tränar Muay Thai ordentligt lära olika Muay Thai tekniker och på toppen av att studenten blir starkare och fysiskt redo för varje utmaning. Som tidigare nämnts förutom förbereder kroppen för fysisk stress och aktiviteter för att stå fast mot motståndarens sparkar det finns fördelar som påverkar uthållighet, social kompetens och självförsvar färdigheter. Till exempel de som tränar Muay Thai utbildning kommer få väl skulpterade kropp och förbättra deras styrka och smidighet. När det gäller sociala färdigheter, kommer studenten bli mer själv säker, lära sig lite hyfs och vara mer respektfull. Slutligen, de defensiva förmånerna inkluderar – ökat mod, intelligens och visdom.

För att slåss som en thailändsk måste du träna som en thailändsk, så gör en plan att besöka Thailand och gå med en Muay Thai läger det för att känna alla de fördelar som denna sport medför.

Leave a Reply