Den har en chans att förstå en förkämpe för “Chun” att stödja “Nong View”.

Chun Kertphet är redo att stödja Visa Phetkoson eller Nong Visa S. Plubplanarai att bli som master boxaren av Banponlamueng grupp. Sedan, om han har visat bra form att besegra Pomphet Singbansrang Suek Kertphet denna 29 mars 2016, han kanske förstå mästare definitivt.

 

I förflutnan, har Nong Visa S. Plubplanarai förändrat hans namn för att Visa Phetkoson. Och nu har han sitt program att slåss med Pomphet Singbansrang Suek Kertphet denna 29 mars 2016. Sedan, promotorn Chun Kertphet har visat att han är redo att stödja uppfattning att bli master paret en av Banponlamuengdee grupp om han kan besegra Pomphet för att visa den vackra formen för greppa mästare matchen.

 

För Suek Kertphet, kan det finnas olika boxning programmet från Suek Kertphet slåss med Phetyindee; nämligen, master en eller Manasak Sorchor Lekmuengnon slåss med Yodwicha Kemmuaithaiyim följande med den andra en eller Datesakda Sitsongpheenong kampen Yodthongthai P. Telakul, den stödjande eller Ronnachai Santiubon slåss med Kaewphayak Chitmeungnon, Pomphet Singbansrang slåss med Visa Phetkoson och andra sådana.

Leave a Reply