Den har huvudvärk för att göra listan över “Bunlong” att slåss med vem.

LAN Kamnan har visat att i denna tid lagarbete av Phetyindee har huvudvärken mycket för att göra listan för Bunlong Kertchatchai i alla fall. Dessutom kan inte han göra listan över ett med något bra på grund av sin bättre form. Å andra sidan, kan inte det göra listan över honom att slåss med den svaga eftersom han har sin bättre form mycket också. Dessutom har nyligen Bunlong visade svår form att använda sin svåra vänster kick för att övervinna Phinngen B. Chongchareon Suek Yod Muai Thai Rangsit Muay Thai stadium. Således kan i framtiden han bli den välkända med naturliga och hårt vänster knytnäven.

 

I förflutnan, kan det bli den master Suek Phetyindee eller Kangwarnlek Phetyindee att slåss med sin vänstra hård kick; men har nu han redan lemnade för att bekämpa. , nu har den nya en som är Bunlong Kertchatchai som har sin svåra vänster kick att Visa goda resultat, det bästa bör betrakta för detta boxer väl att Visa goda resultat.

Leave a Reply