Det bör inte missa programmet kanal 3-årsjubileum.

Sommai Sakulmateta har bekräftat att nu han har föreslagit förteckningarna över Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen av kanal 3 lördag av 26 mars 2016. Förutom, i denna tid av Siam Om Noi boxing stadium har ansett om detta ämne som en aktivitet för att fira födelsedag årsdagen av kanal 3.

 

Sommai Sakulmateta eller främjare av Suek S. Sommai Rachadamnern boxing stadium har avslöjat för att bekräfta att nu han har tilldelats arbetet man ställer det stora projektet i Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen av kanal 3. Dessutom kan detta program sänds lördag av 26 mars 2016 Siam Om Noi boxing stadium. kan det vara en av alla aktiviteter att ge äran för att vara bra Promotorn för.

 

Sommai har bekräftat att han har en hel del chanser till setup födelsedag årsdagen av Rachadamnern boxning program för flera gånger sedan nu. Sedan kan den ge äran till honom och lagarbete i Palangmai grupp mycket, så på detta 26 mars 2016 det kan fira födelsedag årsdagen av kanal 3. Således, det kan ge äran till honom mycket eftersom denna kanal är den stora med att vinna mycket pengar. Dessutom, bör inte Muay Thai fans av kanal 3 missa detta viktiga program.

Leave a Reply