Det har bäst betraktade för arrangören att överväga om ämnet.

Lärare Sayan Ch. Chanmanee har bäst betraktas till anslutningen efter att ha övervägt sitt älskade boxare heter Monkhao Ch. Chanmanee att hämnas med Phetmorakot Teedet 99 som andra gången framgångsrikt. Då kan nu hans kropp och hans hjärta utvecklas på ett bättre sätt för att få bättre skick än förra året.

 

På senare tid har vunnit Monkhao Ch. Chanmanee värderingar för Phetmorakot Teedet 99 Suek Muai Dee Withee Thai sista söndagen Rangsit Phathumthani. Sedan, lärare Sayan eller big boss av Ch. Chanmanee har kommit att tacka alla Muay Thai fans i hela landet. Dessutom bör det l5At affliation att tänkaför att hitta paret en för honom att kämpa för att bli som den master eller den berömda alltför.

 

Lärare Sayan sade att det är imponerande mycket att nu Phetmorakot kan hans par en hämnd igen, nu affliation kan hitta någon att slåss med honom för att Visa bättre prestanda.

Leave a Reply