Den har bekräftat att båten kan göra utmärkta listor över par boxare.

SIA båt Phetwisate eller Nattadate Wachirarattanawong har bekräftat om boxning förteckningarna över Suek Chao Muai Thai Songkran dagen vara samma. Sedan denna lördag i 16: e April 2016 Siam Om Noi boxing stadium, kanske det sänder programmet sedan 12 klockan 15 utan att göra besvikelsen Muay Thai fans och experter en säker.

 

För aktuellt av Suek Chao Muai Thai som kan sända denna 16 April 2016 Siam Om Noi boxing stadium av kanal 3 sedan 12 klockan 15, kan Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong göra listor av par sådana. Det har Kanesarn Sitaekubon slåss med Sangfah Ch. Wasan 100 pounds efter av andra eller Desellek W. Wanchai slåss med Mike Sitchesairung i 106 pounds efter befälhavaren en eller Daewsiam W. Wanchai i 119 pounds slåss med Phalangdate S. Phetbunmee i 120 pounds. Därför, Muay Thai fläktar bör inte missa detta spel definitivt.

 

Vad mer, blir det den mästare som eller svår knä eller Phetsongkhom Sitchareonthrab slåss med färska formuläret eller Rangkhao Chareonkittikorn W. Sangphrahai i 130 pund. Och detta par en kan visa imponerande form till Muay Thai fans naturligtvis.

Leave a Reply