Den rika Promotorn eller “Mit” har fört twin från söder att utmana sig själv med varje par en.

MIT Nakorn råder Muay Thai fans inte att missa för att se Datephet och Phetdate eller bra form twin efter att de gjort listor att kämpa efter en master par en Suek en Mit Chai. Dessutom kommer detta program sänds onsdag 18 maj 2016 Rachadamnern boxing stadium. Betydligt, senaste matchen båda av dem har varit vinnare, denna nästa match är en intressant sådan av programmet.

 

För detta program gjort Promotorn Mit Nakorn förteckningarna över denna twin att visa god form är den nya stjärnan i denna cirkel. Sedan Phetdate kan slåss med Phetthailand Moosaphanmai och Datephet Sakwichian kan slåss med Chomyutjew Sitchomyut. Således, båda är bra framtida boxare, Muay Thai fläktar inte bör missa att titta på detta matchar om att förutsäga för dem att bli den välkända båda.

 

MIT Nakorn sa i slutet att han är verkligen säkeratt detta par man kanske göra besvikelsen till Muay Thai fansen i framtiden säkert.

Leave a Reply