“Phanphayak” kommer att be för den nya vikten i kampen.

För den utmärkta boxaren i 3 år eller Phanphayak Chitmuengnon, nu han skulle vilja be om stora sång att ompröva om hans vikt igen av striderna i bara 126 pounds lika hans par en bara. Dessutom i den senaste tid har Sangmanee kämpat i 126 pounds innan, i denna tid inte kan han några problem säkert.

 

Nu, programmet för Suek en Thong Chai har tillkännage ny match 9: e juni 2016; nämligen, Sangmanee S. Thainnoi att slåss med den utmärkta en i 3 år eller Phanphayak Chitmuengnon igen. Dessutom kommer i denna tid vara han förhandlade hans vikt av hans par en för 1 pund eller 128/129 pounds in med promotorn överväger. Men varit nyligen reportrar av Muai Siam klagomål från Phanphayak att granska om vikten att slåss i det nya sättet att de flesta fördelarna för dem båda.

 

Phanphayak har avslöjat hans sinne för att reportrarna av Muai Siam som han skulle vilja arrangören ställa in vikten att slåss i endast 126 pounds bara lika med hans par för att inte sina mer nackdelar än hans par en för mycket. Avsevärt, han är oförmögen att slåss i mycket vikt än denna vikt oppositely hans par man göra mycket i 133 pounds.

Leave a Reply