“Rambo” har utmana alla boxare att slåss i 135 pund.

Rambo Phetportortor har rekommenderat affliation att överväga för den nya par sådana att bekämpa kontinuerligt. Dessutom har han nyligen övervinna gammal expert en; nämligen Sittisak Sengsimaewyim med hans bättre kroppskondition och själ. Sedan, denna match kan han slåss med någon i 135 pounds utan att tveka.

 

Efter Rambo Phetportoror har tackat dig alla Muay Thai fans och laganda för att skicka uppmuntran till honom för att vara vinnare, på den sista matchen har han vunnit den gamla eller Terese med hans goda kroppskondition och själ. Alltså, han skulle vilja bli för att vara den master samma som andra, och i nästa match han kan slåss med den som i 135 pund oavsett av landsbygden eller Bangkok boxing stadium för att ge lycka till alla.

Leave a Reply