“Chun” vill alla att muntra upp för den lilla storleken och första par en för att vinna stora summor pengar.

Nu, Chun Kertphet påminde Muay Thai fans att betala biljett för att titta på sedan första par en Suek Kertphet som kommer sändas denna 17 maj 2016 mellan Songkroat Muailek eller Kimluai S. Suphrattra slåss med Kaichon Sorchor Phaithoonpakkred att ta bort den undrande. Därför når de undrar efter att de har tagit visade vara vinnaren och förloraren för en tid lika. Därför han vill Muay Thai fansen och de berörda människorna i Suek Kertphet och Suek Muai Thai Ched se för att vara vittnen för detta spel. Och han menar att de kanske gör besvikelsen till oss för att minst 200,000 baht för vinnaren.

 

Dessutom kommer Chun Kertphet setup för Suek Kertphet denna 17 maj 2016 Lumphinee bestående av den master eller Lomhuan Sitlomnao slåss med Phalangchai P. Pheannaphat, den andra en eller Pentor Th. Pran 49 slåss med Khaosanit Dragon Muai Thai, den stödjande en eller Thanchai Santiubon slåss med Sangdaew Erawan, Phetsaiphon slåss med Satanesarn Kertchuthai, Thongphun Sitphananchai slåss med Phetaek av Keela Korat skola , Chokkunsorn S. Yingchareonkarnchang slåss med Kengchana Sitchangphao och Kimluai S. Suphattra slåss med Kaichon Sorchor Phaithoonpakkred.

Leave a Reply