Den berömda stjärnan eller “Uongbak” kommer att kämpa över med Phetyindee grupp eller “Khumthrab” på Suek Chuchareon.

Chef för Palangmai grupp har tackat dig för huvudet av Phetyindee gruppen skicka heta form boxer eller Uongbak Sitsarawatsia eller annat program boxaren att kämpa Suek Chuchareon Muai Thai denna 25: e maj med Khumthrab Eagle Muaithai för första gången. , detta program kan vara underhållande att gynna Muay Thai fläktar för säker som den färska Uongbak och mycket styrka Khumthrab naturligtvis.

 

För Suek Chuchareon Muaithai Rachadamnern boxing stadium att sändas onsdag 25 maj, blir det mötet mellan olika program boxare mellan Uongbak Sitsarawatsia från Phetyindee grupp kämpar med Khumthrab Eagle Muaithai från Palangmaigruppen i 129 pund lika. Detta par en har aldrig kämpat med varandra innan, men Khunthrab har dock hans fler fördelar hans färska form, speciellt med hans vinnande för flera matcher. Han kan således ha fler chanser att bli vinnaren utan att göra besvikelse för hans Muay Thai fans.

 

Sit Pakphanang har förklarat om detta spel som även om Uongbak har sin mycket styrka än Khumthrab, men Khumthrab har hans fräschare form än detta. Dock bör han förbereda sig väl utan att vara oförsiktig. Å andra sidan, ska det tack för chefen för Phetyindee grupp att låta denna boxare att byta för striderna i denna match att göra bra atmosfären. Därför i framtiden det kommer att ha en massa färsk form och konstiga boxare att kämpa för flera säkert.

Leave a Reply