“Morakhot kommer att möta med Kan” att förstå mästare i 122 pund på Thairat TV.

WAN Bangkhane har garanterade för paret en av Suek Yod Muai Thai denna vecka för att ge lycka till Muay Thai fläktar för muntras upp av detta program. Dessutom kommer vara det Morakhot Khomsaimai att slåss med Kan T. Surat som den enastående för greppa mästare i 122 pund. Sedan detta par kan man Visa utmärkt form anses vara av Big låten för att välja att slåss nästa match.

 

För den aktuella nyheten Suek Yod Muai Thairat TV, kommer det sändas lördag 28 maj eftersom 2 p.m. Montree Studio stöds av promotorn Thongchai Rattanasuban. Sedan, det kommer att bestå av dessa par. nämligen Kangwarnthong T. Laksong slåss med Kankaew P. Aewtaleybangsaray i 126 pounds efter av andra eller Papaelek T. Laksong slåss med Kanphet S.T.D. & transporter i 122 pund, den tredje en eller Dedkhad P. Pongsawang slåss med Daterit P. Telakul i 110 pounds, den master eller Morakot Khomsaimai greppa mästare i 122 pund av Thairat TV med Kan K. Kamphanat , nästa eller Nopphachai K. Kamphanat slåss med Phetsamret Luaknongyangtoy i 114 pounds och Dome Sitnayoktia slåss med Phetteedet 99. Således, Muay Thai fläktar bör inte missa för detta program att komma för muntras upp alla awesome par ettor boxing stadium definitivt.

 

WAN sade att för par en mellan Morakhot Khomsaimai slåss med Kan S. Surat, detta är den master att förstå mästare i 122 pund. , den här kan slåss med varandra lustigt att vara värd för väntar naturligtvis.

Leave a Reply