Ordningen på varje par på Suek Thong Chai är inte viktigaste.

Au eller lärare Khuntorn har avslöjat hans sinne för att reportrarna av Muai Siam som det inte är viktigt att kämpa med den särskilda ordningen. Dessutom bör det tack för lagarbete av Suek en Thong Chai att ge en chans för Mummum Aekbangtrai för att bekämpa Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium. kan det vara den stora matchen för honom att förstå 1 miljoner baht utan att göra besvikelse för Muay Thai fans säkert.

 

Därför i detta program har stora sång eller Thongchai Rattanasuban och lagarbetet medfört Mummum Aekbangtrai att kämpa kanal 3 med Phetkrengkrai T. Silachai eller bror till Krengkrai T. Silachai. Dessutom detta program kallas miljoner baht för Suek en Thong Chai, och striderna i valfri ordning är samma sätt utan rädda för att vinna mindre summor pengar. Till exempel kan Mummum för 40,000 baht även om han kommer att kämpa som den förra. Å andra sidan, blir det bra äran för boxare av deras boxning lägret att slåss med bra insatser.

 

Dessutom har big boss A. Khuntorn boxing Camp sagt mer som tidigare det ska tack för lagarbete av Suek en Thong Chai ge bra chans för Mummum Aekbangtrai. kommer han att kämpa 1 miljoner baht för Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium kanal 3 med fullt stöd från Aek Bangtrai. Alltså, det beror detta boxare ansträngningar att kämpa denna match bara.

Leave a Reply