Experterna som är förtjust vägen till setup programmet TUI.

Surgeant Tui Sangmorakot har bekräftat att reportern av Muai Siam att om Muay Thai fans vill titta på den nya förväntningen; nämligen Phetmai kämpar för med Chailek igen. Det bör göra förslaget eftersom han är redo att svar behovet av Muay Thai fans.

 

Surgeant Tui Sangmorakot sa efter Phetmai S. Pleamchit har förlorat till Chailek av Rachabhat Chombueng Suek Chao Muai Thai för sista matchen som det ska tack för chefen för boxning lägret för att ta hand också. Dessutom har denna boxare spelat sin roll perfekt med hans inte mycket namn, utom med hans nöjen. Således, om Muay Thai fans Suek Chao Muai Thai av kanal 3 vill slåss med den nya förväntningar en eller Phetmai att slåss med Chailek igen, bör det skvaller honom för att möta behov av Muay Thai fans.

Leave a Reply