Hitta den nya lösningen att få hämnd för “Boll”.

Nu, Montai Sakmethee eller den stora tränare Teedet 99 boxing Camp har sett svagheten av superstudsboll Teemuenglei, den hittar lösningen att förbättra sin prestanda för att bli mästare. Dessutom för närvarande Teedet planerar att ge en stora summor pengar till honom även om han kan vinna Superlek denna match.

 

Dessutom har nu superstudsboll Teemuenglei hållit sig att öva Teedet 99 av Sia Tee Teedet efter att ha vunnit Jamesak Sakburiram och Chomphichit Sitsavebuntham. Sedan, i nästa match han kommer att hämnas med Superlek av Rattanabundit universitet som den master Suek Chuchareon Muai Thai och Suek Millionnaire Savebuntham. Dessutom kommer denna matchen sändas denna onsdag 27 juli 2016 Rachadamnern boxing stadium stödjas av Sia Mor Chuchareon Raweearamwong. Dock har i den tidigare superstudsboll varit knackade den tredje rundan, men i denna runda Montai Sakmeethee eller den stora tränare Teedet 99 är verkligen övertygad om att det inte kanske är samma sätt. Dessutom blir det förändring om han har studerat från tejpen den sista matchen för planering som nya sätt.

 

Annika har gett nyheten att match att superstudsboll slogs av Superlek, då han fortfarande inte tillhör medlemmen av Sia Tee boxing camp. Dessutom med hans förlora var det eftersom han hade klivit tillbaka hårt utan sträcker sina muskler att drabbas direkt. Dessutom har Superlek hans olika strategier för att bekämpa med sin större storlek kroppen också. Sedan, för denna match superstudsboll vill hämnas med hans goda uppmärksamhet och lyda.

Leave a Reply